El Betlem Vivent del Bages rep unes 2.800 visites a la seva 43a edició

0
130

Un dels quadres del Betlem Vivent del Bages OSCAR BAYONA Unes 2.800 persones han visitat aquest any el Betlem Vivent del Bages, a les Torres de Fals, que ahir va baixar el teló de la seva 43a edició. L’espectacle s’ha pogut tornar a reprendre aquest any després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia. Francesc Parcerisas, coordinador del Pessebre, valora positivament aquesta temporada, que ha comptat amb un total d’onze sessions “amb les entrades exhaurides en la majoria de casos”. També posa l’accent en l’equip de participants nombrós que ha fet possible el pessebre, amb gairebé 300 persones. Aquest any la històrica cita nadalenca s’ha adaptat a les mesures sanitàries, habilitant un camí d’entrada i un altre de sortida i ha limitat l’aforament a 250 persones.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here