Sant Vicenç aprova els plans d’igualtat de gènere i transició energètica

0
354

L’Ajuntament de Sant Vicenç va aprovar a l’últim ple municipal els plans d’igualtat de gènere i transició energètica i el pacte contra la segregació escolar. El consistori s´adhereix al Pla d´Igualtat de Gènere a la comarca del Bages 2021-2025 que promou el Consell Comarcal amb la voluntat d´aprofundir i avançar en les polítiques d´igualtat de gènere a nivell comarcal. Paral·lelament, l’Ajuntament ha aprovat l’adhesió al Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia que promou la Comissió Europea. El text simbolitza el compromís del consistori per reduir les emissions de CO2 en més d’un 55% el 2030 respecte del 2005, augmentar les polítiques que facin front al canvi climàtic i facilitar l’accés universal a uns serveis energètics segurs i sostenibles. L’aprovació del Pla de Transició Energètica de Sant Vicenç de Castellet Cap a un 2050 amb zero emissions es comunicarà també a l’Oficina del Pacte de les Alcaldies de la Comissió Europea ia l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona. Per acabar, el ple va aprovar adherir-se al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya: Un compromís per a l’èxit educatiu que promou la Sindicatura de Greuges de Catalunya. L’Ajuntament es compromet a col·laborar amb el Departament d’Educació per evitar la segregació escolar al municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here