La junta del Calvet de Sant Salvador acaba el mandat i convoca eleccions

0
67

La junta de l’Associació de Veïns El Calvet de Sant Salvador de Guardiola ha anunciat que plegarà el proper mes de març després d’una trajectòria de 8 anys, presidida per Juan Hurtado, ja que se n’esgota el mandat i no es torna a presentar. Amb aquest anunci posa en marxa un procés on el 25 de febrer s’obrirà el termini per a la presentació de candidatures. Tots els membres han de ser socis de l’entitat. Aquest termini de presentació finalitzarà el 12 de març, i el dia 27 del mateix mes tindrà lloc lassemblea general, en què es procedirà a la votació de candidatures per al nomenament de la nova junta. La sortint ha fet una crida a la implicació veïnal per evitar que l?entitat hagi de ser dissolta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here