La llar municipal dinfants de Sant Fruitós guanya confort amb la coberta renovada

0
347

Durant les festes de Nadal s’han realitzat treballs de millora de l’aïllament de la coberta de l’escola bressol municipal Les Oliveres per donar un millor confort tèrmic tant a l’hivern com a l’estiu. En concret, s’han substituït els més de 500 m2 de coberta que hi havia per una nova, cosa que permetrà que hi hagi un millor aïllament tèrmic i, a la llarga, més estalvi energètic i econòmic. En aquest mateix equipament està prevista la instal·lació d’una pèrgola al pati, que substituirà l’actual tendal que proporciona ombra a la zona exterior de la llar durant els mesos d’estiu. Es durà a terme quan finalitzin les obres de la coberta, ja que aquests treballs no afectaran el funcionament correcte de la guarderia. Tot això ha estat adjudicat per 29.600 euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here