Salut organitza per aquest dijous una jornada de vacunació sense cita prèvia a Navàs

0
250

Fa uns dies es va fer una jornada similar a Moià ARXIU/ICS CAT CENTRAL El departament de Salut i els equips d’atenció primària de l’àrea bàsica de salut de Navàs han organitzat per dijous una sessió de vacunació sense cita prèvia. Es realitzarà al Casal de gent gran, en franja de matí, de 9 a 14h. L’objectiu és millorar les ràtios de cobertura en aquesta àrea bàsica, especialment a les dosis de reforç. La Regió Sanitària Catalunya Central ha assolit les 100.000 dosis administrades en aquesta fase de represa, un 10% de les quals són pediàtriques. Els punts de vacunació poblacionals han obert en dies festius i han aconseguit administrar dosis de reforç als col·lectius cridats a fer-ho a partir de 40 anys, així com a persones vacunades amb Astra Zeneca o amb Janssen. A Igualada s’han posat 24.000 dosis; al Palau Firal 37.000; a l’Hotel d’Entitats de Berga 9.000, a la UVic 29.000 i finalment també s’han administrat 1.200 dosis al Centre Sanitari del Solsonès en campanyes sense cita. La web per prendre cita prèvia: vacunacovid.catsalut.gencat.cat ja té oferta de vacunes per a tot aquest mes de gener als diferents punts de vacunació. A la Regió Sanitària de la Catalunya Central només hi ha un 25% de cites preses per a vacunació d’adult i un 28% per a vacunació pediàtrica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here