Sant Fruitós ajorna el concert de Buhos que havia programat per a la festa major d’hivern

0
293

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha decidit modificar, a causa de l’actual situació sanitària, la data del concert que el grup Buhos ha de celebrar a la població. Aquest concert, previst inicialment per al dia 21 de gener en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern del municipi, finalment se celebrarà el dissabte 5 de març a les 11 de la nit, al pavelló municipal d’esports. Aquest canvi de data s’ha produït tenint en compte l’evolució extremadament negativa de la pandèmia i que estava previst que el concert es desenvolupés amb públic dret, cosa que ara no és possible. Amb la mirada posada en la millora de les condicions, s’espera que el març el concert es pugui dur a terme amb les condicions previstes. Les persones que ja han adquirit l’entrada poden conservar-la per a la data nova o se’ls tornarà l’import enviant un correu electrònic a l’adreça sfb.cultura@santfruitos.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here