Sant Vicenç desallotja dos pisos ocupats, un d’ells conflictiu

0
283

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha desallotjat aquest cap de setmana dos pisos ocupats del carrer Eduardo Peña. Concretament, al bloc del número 27, on hi havia “una de les ocupacions més conflictives que seguia vigent al municipi i alterava la convivència veïnal”, apunta el consistori. La intervenció s’ha fet aquest cap de setmana després de les gestions dutes a terme pel consistori en col·laboració amb la propietat i la policia. Després del desallotjament dels habitatges, la porta d’entrada als pisos ha quedat tapiada. Una quarantena de pisos ocupats Segons dades aportades pel consistori, les ocupacions s’han reduït els últims mesos al municipi. Actualment, comptabilitzen 40 pisos en situació irregular. La gran majoria especifiquen que són per situacions socioeconòmiques. L’Ajuntament va fer una crida a les administracions per demanar que atorguin “més recursos i competències als consistoris” per poder gestionar els llocs de treball.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here