S’obre el procés per rehabilitar el campanar de Sant Vicenç de Fals

0
182

L’Ajuntament de Fonollosa ha publicat la licitació de les obres pel reforçament estructural, reparació i restauració del campanar de l’església de Sant Vicenç de Fals per garantir-ne l’estabilitat i corregir altres deficiències. Les obres apareixen amb un pressupost de licitació de 128.905,20 euros i un termini de realització de 10 mesos, aspectes que poden ser reduïts per les empreses proposants, juntament amb millores socials i de l’obra. El govern municipal va encarregar la redacció del projecte executiu per fer les obres i va obtenir una subvenció de 64.648 euros de la Generalitat. La resta del cost procedirà de fons propis i de la Diputació. Aquesta actuació se suma a les ja realitzades, com ara la rehabilitació del cor, la nau central, les capelles gòtica i fonda, i la museïtzació recent de l’espai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here