El parc de Nadal de Santpedor ha rebut més de 500 nens

0
6

El parc va obrir les portes durant set tardes | AJUNTAMENT DE SANTPEDOR El Món del joc, el parc de Nadal de Santpedor que va funcionar durant aquestes festes al pavelló, va rebre més de 500 participants al llarg de les set tardes que va obrir portes. Va ser un parc adaptat a la situació sanitària i que per aquesta afectació va tenir una participació més tímida que altres anys, però que va permetre oferir una proposta lúdica amb dos torns diaris i un aforament màxim de 60 nens i nenes. La regidora d’Infància i Joventut, Roser Llobera, destaca que «la valoració és positiva perquè els nens i nenes han pogut gaudir de les activitats sense fer tantes cues i amb un entorn segur».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here