La Generalitat distingeix accions de sostenibilitat de tres col·legis de Súria

0
55

Les escoles Francesc Macià, FEDAC Sagrat Cor de Jesús, i Salipota, les tres de Súria, han estat distingides amb el Premi Escoles Verdes 2021 de la Generalitat, amb què reconeix iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat. En concret, aquests tres centres van destacar en la categoria de treball en xarxa realitzat conjuntament amb altres agents del territori en la millora ambiental de les mateixes escoles i l’entorn, i el reconeixement es va fer ahir amb un acte telemàtic a causa de la pandèmia, càrrec de la consellera d´Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; i del conseller dEducació, Josep González-Cambray. Els altres centres guardonats en aquesta darrera edició dels premis han estat l’escola l’Olivera de Cambrils i la Vedruna de Sant Sadurní d’Anoia. A més, ahir també es va lliurar el distintiu d’Escola Verda a 23 nous centres, i per això ja són 859 que el tenen a tot Catalunya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here