Navarcles estrenarà el nou ambulatori la setmana entrant

0
111

El departament de Salut obrirà aquest proper dilluns el nou CAP Navarcles, ubicat a l’avinguda Lluís Companys. Es tracta d´un equipament que ocupa 1.000 metres quadrats construïts en una única planta més àmplia i lluminosa que l´ambulatori actual i dóna servei als municipis de Navarcles, Mura i Talamanca. El primer dia d’obertura, el CAP atendrà urgències i dimarts s’espera que ja funcioni a ple rendiment. L’horari del centre és de 8 del matí a 8 del vespre de dilluns a divendres no festius i fora d’aquest horari es recomana adreçar-se al CUAP Bages. El centre disposarà d’un telèfon nou: 93 193 9663 i per a urgències el telèfon 661 361 106. L’equipament, amb un pressupost de 2,8 milions d’euros del CatSalut, s’ha construït al llarg del 2021 i està ubicat en uns terrenys municipals que l’Ajuntament va cedir a la Generalitat. Disposa de vint espais assistencials. En concret, tres consultes de medicina general i tres d’infermeria per a l’atenció d’adults; una consulta de pediatria i el seu espai de pediatria corresponent. També inclou àrea d’atenció no programada o urgències amb dos boxes polivalents i una sala de tractaments d’emergència i observació. Completa el servei una consulta de comare i espais polivalents per oferir el servei d’odontologia, així com una aula d’educació sanitària.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here