Sant Fruitós reobre l’avinguda de Girona

0
5

Després de més de quatre mesos d’obres, els vehicles ja poden tornar a circular en tots dos sentits a l’avinguda de Girona de Sant Fruitós. Els treballs d’urbanització que s’han fet davant del centre Els Companys d’Ampans ha fet que en aquest temps, els conductors només podien utilitzar aquest carrer per sortir del poble i accedir a l’escola Paidos ia l’esmentat centre. En canvi, els vehicles que circulaven per la carretera de Berga i volien entrar a Sant Fruitós han estat redirigits cap a l’avinguda de Bertrand i Serra. Ara, el vial ja torna a tenir els dos sentits de circulació, que permet un millor trànsit als vehicles que van a l’escola Paidos i Els Companys i al polígon industrial de La Bòvila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here