Un treballador resulta ferit al caure de tres metres al Pont de Vilomara

0
5

Un home va resultar ferit al caure d’una bastida mentre treballava en una nau del polígon industrial del Pont de Vilomara. Els fets van passar ahir, poc abans de dos quarts de vuit del migdia, en una nau del carrer Fonts. Segons van explicar fonts dels serveis d?emergències, l?home, que estava pujat al?estructura, va caure d?una altura d?uns tres metres. Segons el pronòstic mèdic, va resultar ferit de caràcter menys greu. Fonts de Bombers de la Generalitat van explicar que van immobilitzar el treballador accidentat i el van treure a l’exterior per facilitar-ne l’evacuació. Per part seva, fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van informar que el ferit va ser traslladat mitjançant un helicòpter a l’Hospital Taulí de Sabadell amb pronòstic menys greu. També es van activar dues ambulàncies.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here