L’Ajuntament de Súria demana que es garanteixi la continuïtat de la vorera a la nova rotonda

0
151

L’Ajuntament de Súria ha demanat a la Generalitat ia l’empresa ICL que s’asseguri la continuïtat de la vorera lateral de vianants a la nova rotonda de l’entrada sud al nucli urbà, ja que actualment queda interrompuda. La petició es va fer coincidint amb la entrada recent en servei d’aquesta infraestructura viària. La construcció de la nova rotonda formava part de les previsions del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’activitat minera al Bages com a element de millora de la circulació, i no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament. La promoció del projecte va anar a càrrec d’ICL, d’acord amb els paràmetres establerts al PDU, i amb la llicència urbanística de l’Ajuntament corresponent per a la seva realització. La titularitat de la carretera C-1410z, on es troba ubicada la nova rotonda, és de la Generalitat. La rotonda va ser inaugurada oficialment el mes de desembre passat en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde Albert Coberó, representants d’ICL i diferents membres de l’equip de govern municipal. A petició de l’Ajuntament, la nova rotonda compta amb una olivera centenària, l’escut de la vila i el nom del municipi en lletres de grans proporcions, com a elements identificatius.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here