L’Ajuntament de Súria negocia que el futur centre de dia disposi de places públiques

0
127

La Generalitat i l’Ajuntament de Súria han acordat fer un seguiment de la redacció del projecte i licitació d’obres del futur centre de dia (Servei d’Atenció Integral a la gent gran a l’Àmbit Rural), que l’equip de govern municipal vol començar a construir aquest 2022 a l’antic edifici de Cal Pau, per tal que l’equipament disposi de places públiques. La col·laboració de les dues institucions per desenvolupar el projecte va ser una de les qüestions que l’alcalde, Albert Coberó, va traslladar al Govern a la reunió que va mantenir amb el president Pere Aragonès, amb la participació de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la delegada territorial de la Generalitat a la Catalunya Central, Rosa Vestit. En aquesta reunió, Coberó va acordar amb la delegada territorial de la Generalitat a la Catalunya Central fer un seguiment de l’evolució del projecte per aconseguir que en la posada en marxa hi hagi concertades places públiques. Aquest centre té l’objectiu d’atendre necessitats assistencials de persones grans que gaudeixin d’un grau suficient d’autonomia personal. El projecte està en fase de redacció, després que s’adjudiqués fa unes setmanes. Aquest projecte seguirà les directrius del pla funcional que redactà la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament. Aquest pla funcional determina la necessitat d‟un centre d‟aquestes característiques a Súria, validant totalment el seu plantejament. D’altra banda, l’Ajuntament va adjudicar el desembre passat les obres de l’enderrocament de l’edifici de Cal Pau per a la construcció posterior del centre SAIAR en aquest espai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here