Patacada dels termòmetres: -11,4 graus a Das i -4,9 a Manresa

0
117

Mapa amb les temperatures mínimes registrades aquest divendres fins a les 10 h METEOCAT Complint les previsions, aquest divendres s’ha viscut una matinada i un matí molt fred a Catalunya, especialment al nord de les comarques centrals. Das va registrar la mínima més baixa, -11,4 graus, seguida pel -10.7 de Guixers. A Guardiola de Berguedà, els termòmetres van baixar fins als -8,3 graus; a Organyà, fins al s-7,5; ia Artés fins als -7,4, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. A Manresa, la temperatura mínima es va enregistrar a les 9 del matí, quan el termòmetre va marcar un -4,9 graus. En aquest cas, la dada és de l’Agència Estatal de Meteorologia, que també informa que la mínima de Berga ha estat d’aquest matí -0,7 graus; la d’Igualada, -3,1 graus; i la de Moià, 0,9. El cap de setmana es preveu amb força sol encara que el vent seguirà sent el protagonista a les hores centrals del dia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here