Fonollosa fa demà una altra visita guiada al conjunt de les Torres de Fals

0
113

L’Ajuntament de Fonollosa ha organitzat per demà diumenge al matí una altra visita guiada a l’exterior del conjunt monumental de les Torres de Fals ia l’interior de l’església de Sant Vicenç restaurada i museografiada a finals de l’any passat. Per assistir-hi és imprescindible haver realitzat una reserva prèvia al telèfon 938366005. Les Torres de Fals és un dels monuments religiosos i militars més coneguts i vistosos de la comarca. Del conjunt defensiu queden actualment dues voltes. La primera, adossada i protegint les edificacions religioses, s’aixeca sobre el turó i arriba fins als 19 metres d’alçada. La segona torre s’aixeca 17 metres a una roca sobre el torrent de l’Infern. La primera de les visites guiades es va fer el novembre passat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here