La parròquia de Sant Martí de Torroella comença a celebrar el mil·lenari

0
50

L´església de Sant Martí de l´Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella acollirà avui a les 11 del matí una missa commemorativa del mil·lenari d´aquesta parròquia. El mil·lenari es basa en el document trobat al monestir de Montserrat procedent del de Sant Benet del Bages, amb data del 13 de gener de 1022, on la comtessa Ermessenda deixa a aquest últim l’al·lodi del terme de Torroella, indicant els límits de la dita cessió i que correspon a l’EMD actual. El nucli ha creat una comissió per preparar diferents actes commemoratius al llarg de tot l’any i que, en funció de l’estat de la pandèmia i de les mesures de cada moment, s’aniran programant seguint les directrius del Procicat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here