Suspès el Cross Escolar de Súria a causa de l’evolució de la pandèmia

0
101

Imatge d’arxiu de la cursa del Cross Escolar de Súria del 2014 Ajuntament de Súria L’Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages han acordat la suspensió del Cross Escolar de Súria, que s’havia de desenvolupar aquest diumenge 23 de gener. El motiu de la suspensió és la situació sanitària provocada per la pandèmia, tenint en compte el nivell de concentració de persones que és habitual en aquest esdeveniment. Segons ha informat el consistori en una nota, en la mesura que sigui possible per la situació sanitària i la disponibilitat dels centres participants, es procurarà celebrar el Cross Escolar en una nova data o programar una acció alternativa. Tant l´Ajuntament de Súria com el Consell Esportiu del Bages han demanat disculpes per les molèsties ocasionades i agraeixen la comprensió de participants, acompanyants i públic en general. L’Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages han acordat la suspensió del Cross Escolar de Súria, que s’havia de desenvolupar aquest diumenge 23 de gener. pic.twitter.com/p3mes8ZQpO— Ajuntament de Súria (@AjdeSuria) 17 de gener de 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here