L’actuació del Mag Lari, reclam de la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç

0
309

L’espectacle Una noche con Mag Lari és un dels reclams destacats de la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç de Castellet que tindrà lloc del 21 al 23 de gener. L’últim muntatge d’un dels mags més reconeguts del país es podrà veure dissabte de Festa Major a les 21.30 a la sala de Cal Soler i les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web d’entrapolis a un preu de 15 euros . La regidoria de Cultura adaptarà el programa d‟actes final a la situació de pandèmia. La Festa Major d’Hivern potencia les activitats familiars en què destaquen el correfoc infantil que recrearà La llegenda de Castellet, la representació del conte El llop cantaire dels tres porquets i la caputxeta vermella i la proposta Taulell festiu de la Cia. Infantil de Parranda. El pregó institucional de dissabte al migdia anirà a càrrec de la santvicentina Tamara Garcia del Carrer, directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. En paral·lel, s’aprofitarà el cap de setmana de Festa Major per inaugurar el mural de la façana de Tèxtil Montserrat que elabora l’il·lustrador bagenc Valentí Gubianas. Pel que fa a la música, el concert jove estarà protagonitzat pel grup Dalton Bang divendres a la nit, mentre que el concert de Festa Major tancarà els actes diumenge a la tarda amb l’actuació de l’Orquestra Venus a Cal Soler. L’audició de sardanes anirà a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Els tres concerts tindran el públic assegut per minimitzar riscos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here