L’Escola Patrocini de Cardona estrena una nova entrada pel Carrer Ramon Puig i Molins

0
49

El nou accés de l’Escola Patrocini ja és una realitat. L?actuació, que ha suposat una inversió de 322.128 euros, ha estat finançada pel Departament d?Educació de la Generalitat i ha suposat l?obertura d?una nova entrada pel carrer Ramon Puig i Molins. Una actuació que suposa una millora en l’accessibilitat al centre i que substitueix l’entrada de la plaça de Maragall. L’Ajuntament de Cardona ha assumit tot el projecte d’il·luminació i de jardineria. Aquesta setmana, una delegació del consistori encapçalat per l’alcalde, Ferran Estruch, la regidora d’Educació, Roser Montoriol, i la regidora d’Ocupació, Maria Camps, conjuntament amb l’equip directiu de l’Escola Patrocini i la Llar de Nens Aliret i membres de l’AMPA , han estrenat el nou accés de l’escola. L’Ajuntament, després d’un estudi arquitectònic encarregat l’any 2018 i posteriorment amb l’acceptació i el finançament per part del Departament del projecte posava fil a l’agulla a una reivindicació històrica de l’escola i del municipi per dotar el centre educatiu d’un nou accés totalment segur i accessible. Unes obres que s’han allargat dos anys i que ja són una realitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here