Súria incorpora novetats al programa de la Festa de Sant Sebastià

0
53

El programa de la Festa de Sant Sebastià de Súria ha incorporat novetats als seus actes davant de l’actual evolució de la pandèmia. La complicada situació sanitària ha portat el consistori del municipi bagenc a convertir el Pregó de les Festes, previst per a aquest dimecres a les vuit del vespre, en un acte telemàtic a través del canal de Youtube del consistori. La Missa solemne i renovació del Vot de Poble també seguiran el mateix camí. L’acte es retransmetrà en directe dijous a les onze del matí mitjançant aquest enllaç. El programa continuarà el divendres 21 de gener amb el Concert de The Penguins. Reagge per Xics (19h) El Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort, lloc que acollirà l’esdeveniment, obrirà les portes a les 18.30 hores per afavorir l’entrada escalonada. El consistori ha anunciat que l´ús de la mascareta serà obligatòria a partir dels 6 anys. També n’ha recomanat l’ús per a nens d’entre 3 i 6 anys. Serà al mateix complex esportiu on el dissabte 22 de gener tindrà lloc el Concert de la Coral Escriny a les 21 hores. Les portes s’obriran a 2/4 novament per afavorir l’entrada escalonada dels assistents. El programa d´actes complet es pot consultar aquí.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here