El Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan organitza una jornada de neteja al voltant del Collbaix

0
43

El grup va organitzar, el setembre passat, una sortida per collir burilles Arxiu/Ai. Sant Joan El Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada, que el setembre passat va organitzar La Burillada, organitzarà aquest diumenge una jornada de neteja pel Collbaix i els seus voltants. La idea del col·lectiu és fer una caminada i recollida de residus al voltant del cim, que és un dels entorns naturals més destacats del municipi. Amb aquesta acció es vol seguir el treball inicial de conscienciació i sensibilització envers el respecte per la natura. El recorregut serà fins al cim o pels camins de sota el Collbaix i la previsió és que lacció sigui de dues hores aproximadament. Els participants quedaran a partir de les 10 del matí a Cal Gallifa o bé a les 2/4 de 11 a la zona daparcament de sota el Collbaix. Cal portar una bossa de fem i uns guants. Es tracta de la segona acció del Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada que es realitzarà al municipi. La primera iniciativa va ser el passat mes de setembre, amb La Burillada, on es van recollir unes 8.000 burilles a tot el municipi i va suposar un gran èxit. Aquest primer semestre de l’any, hi ha una àmplia agenda preparada amb altres caminades, recollides i xerrades previstes pel grup de voluntàries.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here