«Els petits pobles, el que voldríem és el màxim d’estabilitat i seguretat»

0
171

La manca de personal ha portat problemes a l’Ajuntament de Castellcir, que comparteix secretaria i intervenció amb el de Calders. Només a l’actual mandat ja han passat tres secretaris diferents. Alguns se’n van perquè troben feina en ajuntaments majors, i hi ha hagut la renúncia d’una funcionària habilitada estatal que no ha volgut la plaça en aquests ajuntaments. Actualment l’ocupa una interina que treballa per als dos municipis, i amb què esperen haver aconseguit «una certa continuïtat», apunta l’alcalde de Castellcir, Eduard Guiteras. Lamenta que amb tants canvis «hem anat malament», amb l’afegit que en no tenir una plaça fixa assegurada «pots passar mesos sense una figura tan important com aquesta», cosa que retarda expedients i projectes. Voldríem el màxim d’estabilitat i seguretat», apunta. De totes maneres, un funcionari habilitat li aportaria, però «ens tocaria pagar més perquè cobraria més». Diu que això pot resultar inviable per a ajuntaments tan petits, per la qual cosa, com és el cas, molts opten per compartir la plaça. Però fins i tot un límit, perquè fa un temps aquesta estava a quatre bandes, també compartida amb Castellfollit del Boix i Castellnou de Bages, «i era complicat».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here