1.800 persones desafien el fred i la pandèmia a la 24a Marxa del Terme de Sant Fruitós

0
237

10 24a Marxa del Terme de Sant Fruitós J.Grandia Aquest matí s’ha celebrat la 24a Marxa al Terme de Sant Fruitós, organitzada pel Grup Excursionista Ponte en Marcha, i que ha comptat amb la participació de 1.800 caminants, que han desafiat el fred matinal. Fins i tot, en alguns punts de la ruta, els termòmetres havien baixat per sota dels 5 graus sota zero. Els participants han seguit les instruccions que aquest any s’han aplicat per evitar el contagi de la covid, per la qual cosa hi ha hagut una sortida escalonada de 8 a 9 del matí. Després de fer un dels dos recorreguts, el curt de 11,88 km i el llarg de 21,75, els marxadors arribaven a la meta del Parc del Bosquet, on rebien, com a record un buff.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here