Súria instal·la aparells per fer exercicis físics a diferents barris

0
116

Dos dels aparells instal·lats | AJUNTAMENT DE SÚRIA L’Ajuntament de Súria ha instal·lat aparells d’exercicis biosaludables a diferents barris de la vila, que s’afegeixen als espais lúdics i de salut que funcionen des de fa anys als Joncarets i Salipota. Els nous aparells consisteixen en pedals i bicicletes de mans, i han estat instal·lats als barris del Fusteret, Sant Jaume i Santa Maria. L’Ajuntament preveu posar-lo també a altres barris de la vila. Encara que el seu ús pot ser especialment adequat per a la gent gran, els nous aparells són aptes per a persones de totes les edats. La instal·lació ha estat una iniciativa de les àrees municipals de Sanitat i Via Pública, amb l’objectiu d’estendre les bones pràctiques de salut. Per decidir la ubicació concreta als diferents barris, s’ha comptat amb la col·laboració de les associacions de veïns respectives.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here