Avià convida els veïns a formar part de la comissió d’impuls dels pressupostos participatius 2022

0
144

Vista aèria del municipi d’Avià Ajuntament d’Avià L’Ajuntament d’Avià ha convidat els veïns a formar part de la comissió d’impuls dels pressupostos participatius del 2022. El consistori ha fet arribar una carta a les llars dels avianesos per fer saber que sha obert la convocatòria daquest any. Els veïns i veïnes del poble poden participar proposant projectes, votant i decidint “a què s’ha de dedicar una part del pressupost municipal de 70.000 euros”, ha declarat Montse Sala, la regidora de Participació Ciutadana. També s’hi destina un 10% de la dotació total dels comptes anuals municipals perquè els joves del poble facin les seves propostes. La pandèmia de la Covid-19 fa inviable l’assemblea pública informativa que solia fer-se. Per aquesta raó, hi ha una comissió d’impuls que s’encarrega de fer l’estudi, el seguiment i la gestió del procés participatiu “amb l’objectiu que sigui tan transparent com sigui possible”. Les vies de contacte facilitades pel consistori per poder formar part d’aquesta comissió són el correu electrònic (avia@diba.cat) i les dades personals següents: el DNI i el telèfon mòbil. El termini per demanar formar-ne part finalitza el 6 de febrer. Un cop tancat el termini per formalitzar les inscripcions, el consistori confirmarà la seva petició i convocarà una primera reunió en línia. La regidora Montse Sala ha volgut agrair a l’avançada “la col·laboració de tothom per formar part d’un poble actiu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here