Santpedor posa en marxa un servei mensual de visites turístiques

0
105

L´oficina de turisme de Santpedor oferirà visites guiades el primer dissabte de cada mes. La primera serà el dissabte 5 de febrer a la Font de les Escales i cada mes farà una proposta diferent. L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer els atractius del poble mitjançant un servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals i emblemàtics de Santpedor. El regidor de turisme, Toni Puiggròs, explica que “la iniciativa vol potenciar el coneixement del nostre poble i també fer-ho un punt d’atracció de visitants”. La primera visita serà el 5 de febrer a la Font de les Escales, documentada per primera vegada l’any 1291 i ubicada al subsòl de la plaça de la Font. És la font més antiga del poble i fins al 1909 va ser l’únic punt d’aprovisionament d’aigua del poble a banda dels pous. Les visites es faran de 10 a 13h per grups de màxim 10 persones cada mitja hora i és imprescindible inscriure’s prèviament a través del web de l’Ajuntament. Les visites turístiques coincidiran amb els dissabtes de plaça que se celebren cada primer dissabte de mes. La plaça Gran U d’Octubre acull el mercat de proximitat i el mercat de la rampoïna a més d’altres activitats culturals i gastronòmiques coordinades per l’entitat Horts amb Flors, amb el suport de l’Ajuntament. Les visites turístiques pretenen complementar els dissabtes de plaça per tal de dinamitzar el poble i els seus atractius.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here