El Geoparc i la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages, presents a la fira de turisme Fitur

0
265

El Geoparc de la Catalunya Central i la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages han estat presents a la fira internacional de turisme Fitur que s’ha celebrat aquesta setmana a Madrid. D’una banda, dimecres el Geoparc de la Catalunya Central va prendre part de la presentació conjunta que van fer tots els geoparcs de l’estat a l’estand del govern d’Aragó. Amb aquesta participació, l’agrupació va donar a conèixer la nova web www.geoparques.es, i les accions de màrqueting on line que es faran aquest any. En el cas del Geoparc de la Catalunya Central, la nova plataforma permet accedir a informació essencial com ara mapes i fulletons turístics, visualitzar el vídeo promocional del Geoparc i veure fotografies dels elements geològics més destacats del territori. En representació del Geoparc de la Catalunya Central hi van assistir el director científic, Ferran Climent, i el president, Agustí Comas, que va destacar “la bona acollida que ha tingut la presentació”. Dijous va ser el torn de l’enoturisme amb la presentació a l’estand de Catalunya del projecte Rutes del vi de Barcelona, ​​impulsat per la Diputació. El projecte compta amb la col·laboració de les DO d’Alella, el Pla de Bages i el Penedès i la participació d’una quarantena de cellers d’aquestes DO. L’objectiu va ser impulsar la província com una destinació enoturística i atraure nous públics a la ciutat ia la resta de la província. En el marc de la fira Fitur també es va presentar el projecte Camins de la Sèquia, que impulsa el Parc de la Sèquia i que compta amb el suport de Bages Turisme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here