Sant Fruitós habilita un espai per a la memòria de les víctimes de la guerra

0
344

Familiars i amics dels veïns i veïnes víctimes de la Guerra Civil Espanyola i de la Segona Guerra Mundial disposaran a Sant Fruitós d’un punt de trobada per al record. Aquest nou espai estarà ubicat als jardins de la plaça de la Vila, just darrere de l’Ajuntament, i s’inaugurarà demà al migdia. El presidirà una escultura batejada amb el nom de Memòria, obra de l’artista sanfrutosense Neus Serra, juntament amb dues llambordes Stolpersteine ​​que es col·locaran al mateix punt. Aquestes llambordes, impulsades per l’artista alemany Gunter Demnig, homenatgen totes les víctimes deportades a camps de concentració nazis. A Sant Fruitós se’n col·locaran dos en record d’Antonio Escalé Claramunt i Artur Cura Bosch, que van morir al camp de Mauthausen els anys 1941 i 1942, respectivament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here