Súria instal·la una planta de 39 panells solars a l’escola Salipota

0
114

La planta de 39 panells solars a l’escola Salipota de Súria Ajuntament de Súria L’Escola Salipota disposa des de fa poques setmanes d’una planta fotovoltaica de 39 panells solars que han estat instal·lats al sostre de l’edifici. Aquesta millora ha estat implementada arran d‟un projecte que l‟Ajuntament de Súria va demanar a la Diputació de Barcelona. La nova planta fotovoltaica permetrà que el centre pugui tenir una autonomia energètica del 44,92%. La resta del consum generat serà abocat a la xarxa elèctrica, cosa que generarà una compensació al cost de l’energia utilitzada. El titular de la nova instal·lació és lAjuntament de Súria. Paral·lelament, el Consell Comarcal del Bages està redactant un altre projecte per instal·lar plaques solars a la teulada de l’Escola Francesc Macià, després que l’Ajuntament fes la petició. Aquestes iniciatives formen part de les polítiques mediambientals i energia sostenible que el govern municipal està desenvolupant com a un dels grans eixos de la seva acció durant el mandat actual. Altres actuacions realitzades en aquest àmbit han estat el canvi de la il·luminació pública amb llums LED, la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i les bonificacions per promoure els vehicles no contaminants.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here