El Rotary Club inicia una campanya per recollir escombraries dels paratges naturals del Bages

0
56

Sota el lema #RotaryLimpiezaelbosque, el Rotary Club de Manresa-Bages posa en marxa una campanya que té per objectiu reduir els residus i deixalles que s’acumulen als paratges naturals de la comarca i, així, contribuir a preservar el medi ambient i el territori. En el marc d’aquesta iniciativa, l’entitat repartirà 5.000 bosses per recollir escombraries que s’han dipositat de manera incorrecta i que, consegüentment, tenen efectes nocius a la flora i fauna i degrada greument el territori. El repartiment de les borses es farà mitjançant institucions, entitats i associacions que organitzen sortides a la natura. D’aquesta manera, a més d’un vessant lúdic i esportiu, aquestes jornades també seran de sensibilització i neteja. Les borses, que porten retolat el lema de la campanya, estan pensades perquè es puguin transportar i reutilitzar fàcilment. Una de les 5.000 bosses que el Rotary Club Manresa-Bages repartirà per recollir escombraries Rotary Club Manresa- Bages Inici de la campanya, el 5 de febrer Les borses s’estrenaran aquest dissabte, 5 de febrer, en el marc de la neteja perimetral que organitza la Travessa cap al 2022 al Turó de Puigterrà de Manresa. Totes les persones que prenguin part en aquesta acció, que començarà a les 10 del matí a la plaça d’Espanya, rebran de forma gratuïta una d’aquestes borses.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here