El col·lectiu carlí manifesta que la concentració a Montserrat era «un acte de desgreuge»

0
250

El col·lectiu Comunió Tradicionalista Carlista ha fet un comunicat en què exalça l’acte convocat dissabte a Montserrat i que va congregar diversos centenars de persones, acció que argumenta com un «desgreuge» per la recent retirada del monument dedicat al Terç de Requetès de la Verge de Montserrat, ubicat des de feia dècades a la plaça dels Apòstols, a prop del monestir. I subratllen que «el que ha unit els carlins catalans» en aquest acte que qualifiquen d’«imponent», és «el deure d’honrar els nostres màrtirs, perpetuar-ne la memòria, sol·licitar-ne la intercessió i ser fidels a la tradició que heretem dels nostres predecessors». Al comunicat posen en relleu que amb aquesta acció «de desgreuge les diferents organitzacions carlines de Catalunya han donat un exemple a tot Espanya d?unitat d?acció quan li ha exigit un bé superior. Així, s’han unit tres-cents boines vermelles, tradicionalistes i catalans de bé per reparar la profanació contra el terç de requetès de la Mare de Déu de Montserrat» Comunió Tradicionalista Carlista afirma que l’acte va tenir un caràcter «religiós, allunyat de tota reivindicació política, dinàstica o partidista».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here