Argimon diu a Navarcles que aviat la mascareta deixarà de ser obligatòria al carrer

0
266

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon ACN El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha assegurat que l’ús de les màscares al carrer deixarà de ser obligatori properament. “Està en caure”, ha apuntat. En aquest sentit, ha afegit que aquesta és una pandèmia “principalment d’interiors” i, per tant, “no té gaire sentit portar la màscara fora quan vas sol o amb persones del teu entorn de convivència”. Argimon va respondre així a la decisió del Consell Interterritorial de no retirar, de moment, la màscara. D’altra banda, el conseller s’ha referit a la decisió de la Fiscalia de denunciar la residència de Tremp assegurant que cal “repensar” el model residencial i que no tingui en compte només l’aspecte sanitari, ja que la residència “és un lloc on viure”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here