Cardona tornarà a tenir Carnaval, del 19 al 27 de febrer

0
308

El Carnestoltes de Cardona, que organitza Cardona Jove, la Comissió de Carnaval i l’Ajuntament de Cardona, torna aquest any a la vila amb una proposta cultural i festiva variada per a tots els públics, del 19 al 27 de febrer. Així, el Carnaval arrencarà el dissabte 19 de febrer. La gresca s’iniciarà ja a les 7.30 hores amb l’anomenada Cursa, que estarà amenitzada per la Xaranga Màgic. Sortirà dels 100 Pisos i passarà per la Carretera del Miracle, Carrer Cambres, baixada del Sant Jordi, Carrer Fira i finalment a la Plaça Santa Eulàlia. Després de la Cursa, a 2/4 de 9, a la plaça Santa Eulàlia, es farà una botifarrada a càrrec de la Penya Capote i el pregó amenitzat amb música en directe. Després de sopar, la Xaranga Màgic posarà la música a una cercavila que arribarà fins al pavelló, on a les 12.30 arrencaran els concerts a càrrec de Marc Anglarill, l’Orquestra Maribel i DJ MasterOut. Les entrades per al concert ja es poden adquirir a un preu de 5 euros al web d’entrades.cardonaturisme.cat i també físicament a l’Oficina de Turisme de Cardona a l’horari habitual. El mateix dia del concert, sempre que hi hagi disponibilitat, es podran adquirir entrades dues hores abans a la taquilla del pavelló a un preu de 10 euros. L’entrada adquirida haurà de ser bescanviada per una polsera que es podrà arreplegar a l’Oficina de Turisme de Cardona el divendres 18 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 19h i el dissabte 19 de febrer de 10h a 14h. També hi haurà la possibilitat de recollir-la a la taquilla del pavelló dues hores abans de l’inici del concert. Els menors de 16 anys podran accedir al concert amb autorització i acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi. Els actes continuaran el dia 20 de febrer amb un espectacle per a la gent gran al Casal Cívic, a les 6 de la tarda. El dijous 24, Cardona acollirà un any més el tradicional dijous gras. A les 7 de la tarda es farà la cercavila amb els gegants Jaume i Jaume Petit, amb animació musical de la Banda de Cardona, ia continuació hi haurà botifarrada a la Fira de Dalt amb la Colla de Geganters i Grallers de Cardona. Finalment, les activitats per als més petits tindran lloc el diumenge 27 a la Plaça de la Biblioteca. A les 11 del matí, tindrà lloc una rua infantil, a càrrec de BatúKagasals, que sortirà de la Plaça de la Fira i fins a la plaça de la Biblioteca. A les 21.30 hores i fins a les 2 del migdia hi haurà un servei de pinta-cares, coca i xocolata i actuacions a càrrec de Bonsai Blau i La Festa Xapipiruli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here