Avinyó executa la connexió de noves masies a la xarxa d’aigua

0
101

Una de les instal·lacions realitzades amb les noves obres | AJUNTAMENT D’AVINYÓ Les masies del Pineda, la Roca de la Serra, el Morisco, la Casanova del Morisco i Guardiola, al terme d’Avinyó, ja reben l’aigua de la xarxa municipal, després que han finalitzat les obres de connexió promogudes per Ajuntament. Si mai no són habitables, també se’n podran beneficiar les masies de la Garriga i cal Macià. La connexió s’ha realitzat a la xarxa de distribució de Sallent per qüestions de proximitat, per la qual cosa se us haurà de comprar l’aigua. L’Ajuntament d’Avinyó ha promogut la canalització en alta, que ha consistit en la substitució de l’estació de bombament de Sant Pere Serrahima per una de més potent, i completar les canalitzacions corresponents. El sistema també integra els masos de Carboners, fins ara dependents de Sallent. El cost assumit per Avinyó ha estat de 95.203 euros subvencionats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here