L’Ajuntament de Navarcles agafa aquest any les regnes del Carnavarcles per evitar riscos per la vida

0
88

Navarcles tornarà a celebrar aquest any el Carnestoltes, però no anirà de la mà del Rebot, que es cuidava principalment dels actes posteriors a la rua, sinó serà l’Ajuntament qui s’encarregarà del tot com a mesura de responsabilitat i màxima seguretat hora de garantir que es compleixin totes les mesures necessàries per evitar riscos de contagi per codi. L’Ajuntament ja avança que el Rebot tornarà a prendre les regnes un cop s’hagi pogut tornar a la plena normalitat. La festa tindrà lloc el dissabte 5 de març, i aquest any les inscripcions per a la desfilada s’hauran de fer totes amb antelació, sense possibilitat de fer-les el mateix dia com era habitual. Ja estan obertes, i es podran fer fins a l’1 de març a l’Ajuntament, ja sigui per telèfon o presencialment. Un cop acabada la rua, es farà el lliurament de premis i hi haurà altres activitats encara per concretar. Seran tots a l’aire lliure i es preveuen punts d’oferta gastronòmica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here