La rotonda d’entrada a Súria estrena vorera

0
76

La nova rotonda situada a l’entrada sud al nucli urbà de Súria ja compta amb una vorera lateral de vianants al llarg de tot el recorregut. La seva construcció ha estat a càrrec d’ICL, arran d’una petició realitzada per l’Ajuntament a aquesta empresa ia la Generalitat. D’aquesta manera es dóna continuïtat al pas de vianants durant tota la rotonda, que en el moment de l’entrada en servei d’aquesta obra quedava interromput. La nova vorera també disposa de xarxa de protecció metàl·lica per a la seguretat dels usuaris. La rotonda va ser construïda per ICL dins de les previsions del Pla Director Urbanístic (PDU) de la Mineria del Bages com a element de millora de la circulació, i no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament. La titularitat de la carretera C-1410z, on hi ha ubicada la nova rotonda d’entrada, és de la Generalitat. La rotonda va ser inaugurada oficialment el mes de desembre passat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here