Súria completa les obres de reurbanització de l´avinguda Santa Bàrbara

0
93

Les obres del tram superior de l’avinguda de Santa Bàrbara, al barri de Santa Maria, han acabat aquesta setmana, després d’implementar importants actuacions per a la millora de l’accessibilitat, la senyalització, les xarxes de serveis i la mobilitat de les persones. Aquestes han estat les obres més destacades que s’han dut a terme en els darrers anys en aquest barri surienc. Les obres es van iniciar el mes d’octubre passat per iniciativa de l’Ajuntament de Súria, i s’han desenvolupat entre la plaça de Santa Maria i l’enllaç de l’avinguda de Santa Bàrbara amb la carretera de Castelladral. Els seus objectius bàsics han estat reforçar el protagonisme dels vianants, millorar espais del barri i resoldre diferents mancances detectades. El pressupost de licitació del projecte va ser de 256.930 euros, aportats totalment per l’Ajuntament. S’ha reasfaltat i s’ha pintat la senyalització horitzontal de l’avinguda Santa Bàrbara, des de la plaça Santa Maria fins a la cruïlla de la carretera de Castelladral, i del sector est del carrer Doctor Fleming. També s’ha creat una calçada elevada entre el carrer de les Flors i el carrer Doctor Fleming, i s’ha ampliat la vorera oest, amb guals i passos de vianants. S’ha realitzat una millora de la senyalització horitzontal i vertical (passos de vianants, espais d’estacionament, senyals de trànsit…) i s’ha creat una nova vorera al sector est del carrer Doctor Fleming, al costat del parc del barri. A més s’ha remodelat la placeta de la Mare de Déu (plantació d’arbres, instal·lació de sistema de reg, asfaltat de la vorera davant de la zona verda i enderrocament del muret que tancava l’espai) i s’han instal·lat baranes a les escales dels dos accessos al parc del barri des del carrer Doctor Fleming. La realització d’aquestes obres va ser precedida per la substitució del clavegueram a l’entorn del parc del barri. D’altra banda, un dels projectes urbanístics previstos al barri de Santa Maria és la millora del darrer tram del carrer de les Flors amb diferents actuacions per afavorir l’accessibilitat i renovar l’actual parc infantil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here