Súria iniciarà dilluns que ve els treballs per a l’enderrocament de Cal Pau

0
302

Els treballs preparatoris per iniciar l’enderrocament de Cal Pau començaran a partir del proper dilluns 14 de febrer a la part posterior de l’edifici. La demolició de les edificacions d’aquest sector, amb façanes als carrers de Sant Lluís i de Sant Antoni Maria Claret, s’iniciarà dins aquest mes de febrer, segons les previsions de l’empresa adjudicatària de les obres. El desenvolupament d’aquesta primera fase de l’enderroc obligarà a tallar l’entrada de vehicles al carrer de Sant Lluís des del carrer de Sant Antoni Maria Claret, per la qual cosa la mobilitat en aquest tram del carrer de Sant Lluís quedarà restringida als vianants. La demolició de la part davantera de Cal Pau, amb façana al carrer de Salvador Vancell, tindrà lloc en una segona fase que s’iniciarà a continuació de l’enderrocament de la part del darrere. Mapa dels carrers de Súria afectats durant les obres AJUNTAMENT DE SÚRIA L’enderrocament de Cal Pau és necessari per a la posterior construcció del futur centre de Servei d’Atenció Integral a l’Àmbit Rural (SAIAR) per a la gent gran. L’Ajuntament de Súria va treure a licitació les obres d’enderrocament el mes d’octubre passat, amb un pressupost de 275.121,98 euros, amb la idea de deixar un espai lliure de cara a la futura construcció d’un centre de servei d’Atenció Integral al Àmbit Rural (SAIAR) per a la gent gran. En el procés de demolició es tindran en compte les servituds de pas existents, la seguretat dels edificis contigus, lexistència de línies elèctriques i la minimització de limpacte mediambiental, entre altres factors. També es preveu el condicionament de l’espai resultant de l’enderrocament per deixar-lo en condicions de seguretat òptimes fins a la construcció de la nova edificació. L´edifici de Cal Pau té una superfície construïda de 2.100 metres quadrats. L’històric immoble va acollir durant prop d’un segle el principal hostal i restaurant de la vila fins al tancament. L’any 2015, l’edifici va ser adquirit per l’Ajuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here