Navarcles obre la Festa Major d’Hivern amb protagonisme per als 40 anys dels gegants

0
113

Navarcles donarà avui el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern en honor a Sant Valentí, i ho podrà fer a l’engròs després de les restriccions que hi havia fins ara per la pandèmia. Els gegants, que celebren 40 anys, seran uns dels protagonistes de la festa, juntament amb la tradicional Febrada a la part final del programa, dilluns i el proper cap de setmana. La festa començarà a les 12 amb la quarta plantada de cirerers del Moto Club Navarcles a la Font Nova, que es complementarà amb sardanes, també al migdia a la plaça de la Vila. Demà, a 2/4 de 9 del matí tindrà lloc la 29a Ruta dels Senders, ia 2/4 de 12, la 40a Trobada de gegants l’any del seu 40è aniversari, amb una cercavila pels carrers, que donarà continuïtat a l’exposició que s’ha fet a la biblioteca, i que encara es pot visitar fins avui. Demà també es farà el 41è Aplec de la sardana al pavelló. Dilluns, Sant Valentí, a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc la primera sessió de la Febrada a l’auditori, aquest any amb l’obra Llamps i Trons (El miracle de la Font Nova), escrita i dirigida per Jaume Costa. Es faran dues funcions més, el proper dissabte a la mateixa hora, i l’endemà a les 5 de la tarda. Dissabte que ve també es proclamaran l’hereva i l’hereu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here