Disset municipis bagencs diuen que reben “coaccions” de grans empreses privades per la gestió pública de l’aigua

0
275

Un operari d’Aigües de Manresa realitza treballs de manteniment a Sant Fruitós de Bages ACN Disset ajuntaments del Bages han denunciat públicament que estan patint una ofensiva per part de la Cambra de Concessionaris d’Infraestructures, Equipaments i Serveis Públics (CCIES) i empresa Agbar en relació amb el servei de proveïment daigua pública. Tots aquests consistoris tenen el servei d’aigua municipalitzat a través de l’empresa pública Aigües de Manresa i asseguren que, en els darrers mesos, han rebut una sèrie de requeriments d’informació qüestionant la manera com han realitzat els procediments. “Darrere del dret legítim d’accés a la informació pública, veiem una acció organitzada amb intencionalitat de fiscalitzar i intimidar”, lamenta l’alcalde de Fonollosa i president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here