Fonollosa té llest el projecte per ampliar el local social de Canet

0
56

L’actual equipament, que ara es vol ampliar AJUNTAMENT DE FONOLLOSA L’Ajuntament de Fonollosa ha aprovat inicialment el projecte bàsic i executiu per a l’ampliació del local social municipal del nucli de Canet de Fals. Es tracta de la segona fase prevista per a l’equipament ja existent, que consistirà a construir una part dels espais que quedaran situats i annexats a façana sud de la sala actual. Aquesta ampliació es destinarà a magatzem, lavabos i porxo daccés a ledifici. L?actuació té un cost de 71.962 euros i està finançada amb ajudes provinents de la Diputació de Barcelona. D’altra banda, també s’han realitzat les obres complementàries de connexió i portada d’aigua corrent i adequació del sistema de sanejament ja existent, per tenir-lo preparat per a l’inici de la construcció, que es preveu abans de l’estiu. El projecte es troba en fase dexposició, i es pot consultar telemàticament a la pàgina web municipal. L’equipament actual i que ara es vol ampliar es va estrenar el desembre del 2019. Es tracta d’una sala polivalent que es va fer realitat amb el tancament i l’habilitació del cobert que ja estava al costat de la plaça de la Vila com a sala diàfana per poder acollir activitats i propostes culturals i recreatives de tota mena que fins aleshores havien de fer-se a l’aire lliure.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here