Navarcles culmina els actes de la festa major

0
262

La trobada de gegants de Navarcles va celebrar diumenge 40 anys | ALEX GUERRERO Navarcles ha viscut aquest cap de setmana els actes principals de la Festa Major d’Hivern en honor a Sant Valentí. Els 40 anys dels gegants, que es van celebrar diumenge amb una trobada, i la tradicional Febrada, que ahir va celebrar la primera representació, van ser els protagonistes principals de la celebració. Una cercavila pels carrers amb tots els grups participants va servir diumenge per festejar el 40è aniversari dels gegants de Navarcles. Un cop acabada la ruta pel poble, a la plaça de la Vila es va fer la concentració de grups i el ball de gegants. Els actes es van completar amb la Ruta dels Senders, el 41è Aplec de la Sardana i un espectacle infantil. Ahir, dia de Sant Valentí, es va fer la primera representació de La Febrada, que aquest any porta per títol Llampecs i trons (El miracle de la Font Nova). La 33a edició del muntatge teatral, escrit i dirigit per Jaume Costa, narra un any de molta sequera a Navarcles. L’obra es pot tornar a veure el dissabte i el proper diumenge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here