Una manifestació a Barcelona reclamarà el retorn de la sallentina Anna Gabriel

0
264

Anna Gabriel és a l’exili des del 2018 ARXIU | ENRIC BADIA Una manifestació seguida d’un acte polític sota el lema «El volem a casa» reivindicarà aquest dissabte a Barcelona, ​​la figura de la sallentina Anna Gabriel, i reclamarà el retorn a Catalunya al quart aniversari del seu exili a Suïssa, al febrer de 2018. La iniciativa és del Comitè de Suport a Anna Gabriel de Gràcia en col·laboració amb diversos col·lectius de l’esquerra independentista, que convoquen els assistents a les 7 de la tarda a la plaça Vila de Gràcia. Des de Sallent, l’Ateneu Popular Rocaus muntarà un bus per facilitar-ne el desplaçament, amb sortida a les 5 i tornada a les 11 de la nit per un preu de 15 euros. Un cop acabada la manifestació, a les 8 hi haurà un acte polític a la plaça Joanic coinduït per Laia Altarriba i que comptarà amb diverses intervencions de persones de l’entorn de Gabriel o que en defensen la causa. Hi participaran Maribel Sabaté i Èlia Torrecasana, l’exdiputat David Fernàndez, representants de col·lectius com Dones Gràcia República o d’encausades Holi No Passareu, Ermengol Gassiot de la CGT, Axel Altadill i les 9 de Cassoles, i també la moianesa Basha Changuerra, de la CUP; Marina Gispert, d’Arran; Mar Empordà, d’Alerta Solidària; i Lluc Gayà, d’Endavant OSAN. L´acte acabarà amb l´actuació musical de VorAigua. Anna Gabriel va marxar a l’exili a Suïssa el febrer del 2018, en ser cridada a declarar pel Tribunal Suprem pel referèndum d’independència de l’1 d’octubre del 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here