La Cavalcada Jove dels Traginers llueix encara que la pluja acaba fent malbé la tarda

0
104

Durant el matí es va poder fer la Cavalcada Jove, amb una bona participació | OSCAR BAYONA La pluja va fer la coz a la Festa dels Traginers de Balsareny, i va obligar a suspendre els actes previstos a la tarda, encara que a la nit es va poder reprendre la programació, amb el correfoc, la ruta de l’arriero i el concert, que de totes maneres es feia sota cobert a la Sala Sindicat. Durant el matí el temps encara va aguantar, i es va poder celebrar amb normalitat la cavalcada jove, que va lluir pels carrers de la vila seguint el mateix recorregut que es farà avui, encara que ahir va ser només amb una volta. Va ser una desfilada concorreguda en què van participar 7 carros, 7 mules amb càrrega, una trentena de rucs i ponis portats per nens i nens del poble, i mitja dotzena de cavalls de muntura. La festa segueix avui amb els actes principals. Aquest matí està previst la gran cavalcada amb les tradicionals noces (aquest any fictici) i la benedicció a la plaça de la Torrada, ia la tarda, hi haurà les curses al circuit del castell.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here