Castellbell traslladarà la rua de Carnestoltes a la festa major d’agost

0
117

Desfilada de Carnaval pels carrers de Castellbell AJUNTAMENT DE CASTELLBELL L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha decidit ajornar fins a l’estiu la celebració de Carnaval. La tradicional rua, que s’havia de celebrar el primer cap de setmana de març, es traslladarà al mes d’agost i s’afegirà als actes de la Festa Major d’Estiu. El consistori fa una crida al conjunt de veïns i veïnes perquè comencin a preparar els detalls d´una rua boja que es pretén que sigui molt popular. Les activitats de Carnestoltes aquest mes de febrer a Castellbell i el Vilar quedaran limitades a l’oferta dels centres educatius. Divendres al matí l’alumnat de l’Escola Jaume Balmes participarà de la rua infantil i les activitats programades al centre. El consistori ha preferit mantenir la prudència i evitar aglomeracions en un context de pandèmia que encara obliga a mantenir precaucions i evitar sobrecarregar el sistema sanitari i els seus professionals. L’Ajuntament confia que la situació millorarà de forma notable en els propers mesos i permetrà celebrar la rua de Carnaval com cal a l’estiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here