Gent fent Poble de Sant Fruitós demana que es dignifiquin els monuments a Figueres i Espinal

0
111

Baixos del monument dedicat a Alfred Figueras GENT FENT POBLE El grup municipal de Gent fent Poble, que està a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Fruitós, ha requerit a l’equip de govern (ERC, PSC i Junts) que vagi amb compte dels monuments que existeixen a l’espai públic dedicats a personatges il·lustres del municipi, ja que considera que l’estat actual en què es troben alguns «mostra una deixadesa i falta de respecte importants cap a les persones» en què ret homenatge. Així ho manifesta la formació en un comunicat que ha fet públic i que fa referència concreta al monòlit amb el bust del pintor Alfred Figueras a la plaça que porta el seu nom i al monument al jesuïta Lluís Espinal, ubicat a la plaça que porta el seu nom, i dels que diu que «estan deixats, bruts i sense plantes ni flors als parterres que els acompanyen. I porten així des de fa més d?un any». Per aquest motiu, Gent fent Poble reclama públicament que «de manera immediata es procedeixi a dignificar aquests monuments en senyal de respecte a Espinal ia Figueres».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here