L’oposició de Sant Fruitós denuncia el mal estat amb què diu que es troben monuments del municipi

0
79

El parterre del monument dedicat a Alfred Figueras GfP El grup municipal Gent fent Poble, a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, denuncia la precarietat amb què considera que es troben els monuments dedicats a Alfred Figueras i Lluís Espinal, dos personatges il·lustres del municipi, exposats a la via pública. GfP critica “la deixadesa i la falta de respecte” del govern tripartit d’ERC, PSC i JxSF cap a aquests monuments i el que representen, i li reclama que sigui procedent “de manera immediata” a dignificar-los. Gent fent Poble sosté que tant el monòlit amb el bust del pintor Alfred Figueras a la plaça que porta el seu nom, com el monument al jesuïta Lluís Espinal a la plaça també amb el seu nom, “estan deixats, bruts i sense plantes ni flors als parterres que els acompanyen”. Afegeix que “són així des de fa més d’un any”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here