Súria inicia un paquet d’actuacions de neteja i millora urbana al barri del Poble Vell

0
70

Treballs que s’estan fent al talús de la carretera de Sant Salvador AJUNTAMENT DE SÚRIA L’Ajuntament de Súria ha iniciat un conjunt d’actuacions de millora al barri del Poble Vell que se centraran a la via pública, la mobilitat i la neteja d’espais degradats, d’acord amb les necessitats expressades per l’Associació de Veïns del Poble Vell. Els treballs han començat per la neteja i l’estabilització d’un talús a la carretera de Sant Salvador, on es col·locarà una malla de triple torsió de suplement i de bulons de tres metres de longitud per prevenir possibles lliscaments al tram que afecta el Torrent dels Galàpets. A banda d’això, també es preveu repintar el túnel de la bateria i la millora del tancament amb automatització de portes; s’eliminaran grafits i pintades a la placeta de Sant Jordi ia la zona de la Bateria; se substituirà la barana del carrer del Roser per una nova barana de fusta amb reixat metàl·lic intermedi i se n’instal·larà una de protecció a la zona enjardinada del Torrent dels Galàpets; també es contempla la restauració de la continuació de la façana de Cal Balaguer del Porxo al Portal de Cardona; es delimitarà l’aparcament del Solell del Barber amb travesses de fusta i s’hi instal·larà un punt de llum amb placa solar; i se substituiran les travesses de fusta de l’escala d’accés al cementiri des de l’estacionament del Solell. El finançament de les obres va a càrrec de l’Ajuntament, a partir del pressupost previst per a la Fira Medieval d’Oficis de 2021, que va haver de suspendre’s per la covid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here